Tak Sangka, Smartphone Gaming Pertama 2022 Ni Power Gile!!! – REDMAGIC 7



Redmagic 7 ni masih belum rasmi dekat MY, kalau nak try boleh beli set import dulu.

Harga seller Shopee
12/128GB RM2,900 – RM3000+

(Shopee) Link 1: https://shope.ee/99j4cuZsKe
(Shopee) Link 2: https://shope.ee/4fGfGjOK1Y
___________________________________________
CHANNEL GAMING:
https://www.youtube.com/c/PaanhanzGaming
___________________________________________
PAANHANZTECH
https://www.facebook.com/paanhanztech…
https://twitter.com/paanhanztech​​​​​…
https://www.instagram.com/paanhanztec…
https://vt.tiktok.com/ZSnX7gJ1/​​​​​​…

BUSINESS INQUIRIES:
paanhanztech@gmail.com

Keyword:
redmgaic 7, redmagic 7 pro

Smartphone bawah rm1000, smartphone gaming, smartphone, smartphone gaming terbaik 2020, smartphone bawah rm500, smartphone bawah rm600, smartphone terbaik 2020, smartphone bawah rm300, smartphone bawah rm1500, smartphone 2020, smartphone bawah rm700, smartphone 4gb ram murah, smartphone bawah rm800, smartphone bawah rm400

Laptop terbaik 2022, laptop terbaru 2022, laptop terbaik dibawah rm3000, laptop terbaik, laptop terbaik dibawah rm2000, laptop terbaik bawah rm1500, laptop terbaik untuk pelajar, laptop terbaik 2022 malaysia, laptop terbaik dibawah rm2500, laptop terbaik untuk editing video 2022, laptop terbaik untuk student 2022

Video Trending Malaysia:
realme Narzo 50 – RM699 Dapat Skrin 120Hz | Cip Gaming | 50MP | 5000mAh | 11GB RAM
Saya Jumpa Phone RM270 Paling Berbaloi Dekat Shopee! – Tahan Lasak | Cip Snapdragon | 4GB RAM
iPhone 14 Max Akan Gantikan iPhone Mini! – Harga Mencecah RM8000?
Google Pixel 6 Pro Review – Kesan Lepas 1 Bulan ! 🔥
Unboxing iPhone 13 Pro : Cubaan Yang Ke-3
Phone Sedap PUBG Bajet RM999 Yang Patut Korang Try! Grafik Rata kanan, Gaming Mode, Cooling
Laptop Intel Core i7 RAM 16GB Paling Berbaloi,Harga Bawah RM3000! Review Infinix InBook X1 Pro
5 Telefon Terbaik Bawah RM1500 Setakat Mac 2022
Gaming Di iPhone LEBIH PADU Berbanding Android, Ini Sebabnya…
5 Telefon Terbaik Bawah RM1000 Setakat Mac 2022
Rahsia Penjagaan Battery Yang Betul – 100% Berhasil !
SERAM WEH! First Time Kena Kacau Masa Tengah Record Video (Fuzz Channel)
5 Telefon Terbaik Bawah RM1000 2022

Dato’ Sri Siti Nurhaliza and Aina Abdul – Purnama Merindu & Semalam [Big Stage 2022] Performance
[BM] 2022 PMPL MY/SG/PH W2D5 | Spring | Siapa yang akan mengetuai Bonus Ranking keseluruhan?
Malaysia 4-0 Laos | Piala AFF Suzuki 2020
Kemboja 1 – 3 Malaysia | Piala AFF Suzuki 2020
[Bahasa MY] PMGC 2021 Liga Timur | Super Weekend 2 Hari ke 3 | PUBG MOBILE Global Championship
Begitu Begini DJ Nazz Bersama Jep
Kereta Baru Saya Beli Yang Ramai Orang Benci! Nazz Abdullah
Nazz Abdullah Myvi, X70, Lamborghini, Honda Civic, Honda City, Persona, Axia, Aruz, Saga 2019

Channel Tech Malaysia:
Amanz, Wiser MY, MONALIZA, Fuzz Channel, Fazli Halim, Muaz Malek, Pendakwah Teknologi, Taeku, Misai Gadget, Izami Gadget, Mohd Azizam, SoyaCincau, SoyaCincau BM, KLGadgetGuy, Smashpop, Paanhanztech, TechNave, TechNave BM, TekGila, Racun Tech, LowYat TV

Channel Top:
Soloz Club, Penjahat Soldier, Hilman Aufa, Jess No Limit, GAMING MALAYA, FattahZie Fans Official, Syafiq Aiman, Nazz Abdullah, Mekanika Malaysia, Pandu Laju, Ajar, Berani Buat, PrinceMeed LIVE!, Bella Khan, Aisyah Habshee, Muhsin Yusni, Kepengsss, MTAS Production, Isa ISARB, zukiemohamad, TV3MALAYSIA Official, Thinker Studios, ML Studios, MVM Music

source

28 Commentaires
  1. Amacam power tak? next nak review phone ape pulak?

    if korang berminat nak beli phone review ni boleh DM sye dekat IG 👌🏻

  2. Memori 128GB kecik untuk saya, dengan harga rm 2.9K patut up sikit ke 256GB dengan pilihan boleh guna memori kad.

  3. any suggestions ? fon bawah 700 yang focus only on chipset , tak kisah camera buruk ke screen lcd ke takpe , yang pnting battery , chipset padu , nak buat main game

  4. Abang sorang je lain dari yg lain review phone.Terutama bab gaming peehh mantap

  5. Genshin maintain 60fps setting rata kanan memang sedap dah…cuma isu panas tu je…lama2 akan effect jugak tu kalau selalu overheat…phone yg ada kipas kt dalam pun boleh cecah 50c, yg takda kipas? memang meninggal suhunya haha

  6. MTTMB= Mampu Tengok Tak Mampu Beli🥲

  7. Suara ko mcm Faiz d studios

  8. awak punya nak jual tak

  9. Kalau main cloud gaming nih mesti boleh handle game pc

  10. bang fon ni mmg support 65w je ke?
    ke dia sediakan 65w charger je tapi boleh support 135w ?

  11. bang saya nk tanya fon gaming terbaik sekarang apa

  12. Bang buat review nokia 3310.

  13. Klik channel paan yg kluar taeku review honor rupanya iklan adoi

  14. Perghhh… Terbaik banggg😆 bang, boleh abused RedMagic nie x? Try main game Company Of Heroes mobile bang😆

  15. User Nubia Redmagic Hadirr 🔥

  16. Aku masih setia bersama ROG3 😎 main game codm still awesome

  17. Mantappp bang . Aku masih tertunggu tunggu paan review poco f4 nanti hehe

  18. Tetap tengok walaupun tk mampu beli😎

  19. Bang mobile legend bole main x

  20. tranung ni….bg mu duk mana

  21. Nak dapatkan legendary 5000 dlm call of duty mobile ni bkn lne pkai fon biasa2…mgkin kne bli gaming phone..

  22. Red magic terbaik. Saya guna red magic 5g puas hati

  23. Fon power harga pun luar biasa😄

Laisser un commentaire

Select your currency
EUR Euro
TND Dinar tunisien
Cha3lik
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare