POCO F4 GT – Smartphone Gaming Pertama Poco 2022!



Fuh, harga dia dengan spesifikasi memang auto buy la geng buat raya!

Beli Poco F4 GT:

(Shopee)
https://shopee.com.my/scp/174023410/eyJjaWQiOjM0MjIzLCJzaWQiOjE3NDAyMDk0NiwiaXNEcmFmdCI6ZmFsc2V9?utm_campaign=p174020946_ss_my_orgn_pocof4gtlndingpage&utm_source=others&utm_medium=seller&utm_content=paahanztech

(Lazada)
https://c.lazada.com.my/t/c.1jX9nl?intent=false&fallback=true&url=https%3A%2F%2Fwww.lazada.com.my%2Fproducts%2Fi2944528874.html%3Fspm%3Da1zawi.24863640.table_online_product.1.1c5e4edfyUWLoc

– 8+128GB
– RRP: RM2,299
– Early Bird: RM1,999

– 12+256GB
– RRP: RM2,499
– Early Bird: RM2,199

___________________________________________
PAANHANZTECH
https://www.facebook.com/paanhanztech…
https://twitter.com/paanhanztech​​​​​…
https://www.instagram.com/paanhanztec…
https://vt.tiktok.com/ZSnX7gJ1/​​​​​​…

BUSINESS INQUIRIES:
paanhanztech@gmail.com

Keyword:
poco f4 gt, poco f4 gt malaysia

source

32 Commentaires
  1. Pengalaman beli poco cpt panas dan pandai mati tiba2..scary

  2. semua fon abg review ni abg beli ke semua fon tu

  3. Poco F4 GT (Redmi K50 Gaming)
    Snapdragon 8 Gen 1
    120 Watt
    8/128 = Rp. 6.000.000
    12/256 = Rp. 7.000.000

    Poco F4 Pro (Redmi K50 Pro)
    Mediatek Dimensity 9000
    120 Watt
    8/128 = Rp. 5.500.000
    12/256 = Rp. 6.500.000

    Poco F4 (Redmi K50)
    Mediatek Dimensity 8100
    67 Watt
    8/128 = Rp. 5.000.000
    8/256 = Rp. 6.000.000

  4. Sori sy tunggu f4 pro dgn cip dimensity 9000 🤤🤤🤤

  5. Jangan kasih lama…seksa pubg lagi😂

  6. Poco F3 punya brightness lagi better lagi poco F4GT ni lah sebab Poco F3 1400 nits punya kecerahan.

  7. Hahaha siyapa Yang berlagak tu Xiaomi 11T tu🤣 sekarang Suda ada POCO F4 GT😎👍🔥🌶️perempem pem

  8. Serious aq ckp ,mai pi la pocof brp pun dgn mi belas2 pun ,system miui ,betui2 bnyk bug ,bnyk phone xiaomi daa aq pakai ,first beli ja sedap ,lama2 ,banyak startering ,heating issue ,low response dye jadi sikit2 ja ,tpi bagi aq mmg xsyok ,mcm miui13 first launch ,lps update smue daa okay ,smooth ,heating issue pun kurg ,ni 2 hari lps baru update patch baru sikit miui 13 ,dya daa mula jadi balik masalah2 lame tu, kalau aq tau aq xupdate pun xpa ,,dan ni last aq pakai xiaomi ,last mi 11t ,,pasni nk tukar brand lain plk ,katanya realme okay ,,system okay ,,ke ad lagi suggestion?

  9. Bruh,nak bandingkan hp lama ngan hp baru,bruh,lepastu takpuas hati ngan x4,ni f4 pun jadi

  10. Design phone ni lebih kurang sma dgn design phone redmi k50 gaming edition.

  11. bila poco x3 pro nk update miui 13 😭

  12. Geng nk tanya pendapat korang mana better?? Realme gt2 pro or poco f4 gt ni???

  13. Tengah tunggu Poco X5 Pro Plak Mesti Keluar Nanti

  14. Aku tak suka miui Poco sbb Sama dgn xiomi miui.menyampah

  15. Bang mana yang lagi padu 11t pro ke Poco f4 gt

  16. Bila nk dera MOTOROLA EDGE 30 PRO?

  17. SAYA BARU JE BELI POCO F3 8GB RAM 256GB STORAGE DAN NI CUMA PERLU TAMBAH RM400 LAGIII , hmmm lain kali jelah 😌

  18. Raya?… Beli pun raya tak sempat sampai kat pemilik

  19. Poco f3 aku msh tip-top lagi..racun2 hahaha..bisa betul

  20. tengok harga la..harga kaw2 cmtu xknla ke laut lak..konfem la power..fon yg harga kaw2 xyh review sbb mmg power berbaloi dgn harga..

  21. F1 pun dh cukup padu senanya buat gaming.aq guna F1 Dari dulu sampai harini setakat ni xde problem time main game even pubgm.

  22. software xiomi still jauh dibawah rata²

  23. Cas sambil dgr lagu pakai hnfree.??

  24. Panas..siapa beli menyesal

  25. Guys nak tanya satu, pekerja Xiaomi bagitahu jangan beli brand Poco sebab mereka guna spec lama bukan original

  26. Aku nak buat main game Nintendo switch je kat phone ni😂

  27. BISMILLAH HIROMAN NIROHIM.YA ALLAH .BILA AINA DISURUH MEMILIH METILAH BMW.BESAR.CANTIK&SELESA.OK.AMIN3KUNFAYAKUN.

  28. Pehhh…padu ni kena beli satu ni….pubg msti sedap👍

  29. Brub,I won't buy that smartphone because is overheated with both games exp on Genshin impact doesn't work on 60 fps with ultra graphic and also Minecraft pocket edition with 100 mods and ultra Shaders packs + Fancy Graphic with 20/24/30/40 chunk distance it also doesn't work on 60 fps.who cares I must go get Nubia Red Magic 7 and 7 pro version instead because it has build in fan cooling and liquid cooling 9.0 is much cooler and faster,and also had 720 touch sampling rate and 162 Hz much smoother but the Poco f4 GT doesn't had build in fan (so I need to put on the cooling fun fan is much heavy) , doesn't had 720 tsr and 162 Hz,and also cooling liquid 3.0 no much cooler what a joke an gaming phone no is only expensive simple fake gaming phone XD Lol

Laisser un commentaire

Select your currency
EUR Euro
TND Dinar tunisien
Cha3lik
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare